True
´

Öljycenterille myönnetty Pohjoismainen tunnustus


Öljycenter Finland Oy:lle on myönnetty Pohjoismainen Kasvusertifikaatti.

Pohjoismainen Kasvusertifikaatti on tunnustus erityisesti myynnille ja liikkeenjohdolle poikkeuksellisesta liikevaihdon kasvusta, hyvästä johtamisesta, myynnistä ja tiimityöstä. Se toimii merkkinä yrityksestä, joka pyrkii voimakkaasti liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Suomessa vain 5,2% yrityksistä täyttää sertifikaatin myöntämisen kriteerit, jotka on määritelty samoiksi kaikissa Pohjoismaissa.(Suomen Asiakastieto)

"Selkeä strategia, pyyteetön työnteko sekä luotto ja uskallus nojata eteenpäin vaikeinakin aikoina, siinä ehkä kiteytettynä millä olemme tavoitteisiin päässeet. Keskiössä tässäkin on motivoitunut sekä asiantunteva henkilöstömme", kertoo Öljycenterin toimitusjohtaja Jussi Ansakorpi.

"Meillä Öljycenterissä on tavoitteena olla oman alamme paras ja tämäkin tunnustus kertoo siitä, että olemme siinä hyvin onnistuneet. Kasvua haemme jälleen tänäkin vuonna 2024 ja Suomen muutoin heikosta markkinanäkymästä huolimatta lähdemme uuteen vuoteen luottavaisin mielin. Kasvu vaatii varmasti tänäkin vuonna kovaa, jokapäiväistä työntekoa, mutta meillä Öljycenterillä muistetaan kuitenkin pitää myös pilke silmäkulmassa", Öljycenterin toimitusjohtaja Jussi Ansakorpi jatkaa.

´
Öljycenter Finland Oy 5 tammikuuta, 2024
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Jouluna 2023 autamme kotimaan lapsia

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.