True
Voiteluainevalinnoilla merkittävä vaikutus voitelun hiilijalanjälkeen

 

Voiteluainevalinnoilla merkittävä vaikutus voitelun hiilijalanjälkeen


HIILIJALANJÄLKISIMULAATIOLLA pystymme näyttämään miten oikeat voiteluainevalinnat ja voitelua tukevat palvelut vaikuttavat voitelun hiilijalanjälkeen. Vaikutus voitelun hiilijalanjälkeen voi olla merkittävä.

Yrityksen tuotteiden hiilijalanjäljen tunteminen on vastuullisen liiketoiminnan lähtökohta. Päästöjen vähentäminen tulee olla jokaisen yrityksen tavoitteena. Oikeilla voiteluainevalinnoilla ja voitelua tukevilla palveluilla voidaan pienentää voitelun hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Teollisuudessa voiteluaineella on tärkeä tehtävä pitää koneet käynnissä tuottamassa hyödykkeitä keskeytymättä. On kyseessä tuulivoimala, vesiturbiini tai paperikone niin voiteluainetta tarvitaan nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.Teollisuudessa voiteluaineiden käyttöä voi olla vaikea välttää kokonaan, tällöin voiteluainevalintojen ja voitelua tukevien palveluiden merkitys hiilijalanjälkeen kasvaa.

Synteettisillä voiteluaineilla saavutetaan tapauskohtaisesti moninkertainen voiteluaineen vaihtoväli. Näin voiteluaineen kulutus vähenee merkittävästi ja vastaavasti voitelun hiilijalanjälki pienenee. Voiteluaineen vaihtoväliä voidaan edelleen pidentää ja optimoida MobilServ öljyanalyysipalvelun avulla tai voiteluainetta suodattamalla ulkoisella suodatinyksiköllä. Voiteluaineen kulutusta voidaan vähentää myös ehkäisemällä voiteluainevuodot Spectroline vuodonetsintänesteiden avulla. Kun vielä käytetty voiteluaine toimitetaan suoraan regeneroitavaksi ja käytetään uudelleen voiteluaineen perusöljynä, niin saadaan voitelun hiilijalanjälki minimoitua. Nämä kaikki palvelut saat meiltä, Öljycenter Finland on vastuullinen yhteistyökumppanisi.

Synteettisillä voiteluaineilla ja voitelua tukevilla palveluilla on myös kerrannaisvaikutuksia:

  • energiatehokkuus paranee ja päästöt pienenevät 

  • pienemmät huolto- ja korjauskustannukset

  • vähemmän vuosihuoltotarpeita, koneet ja laitteet enemmän tuottavassa toiminnassa

  • pidempi koneiden ja laitteiden käyttöikä

Yhdessä ympäristön huomioiden kohti parempaa parempaa tulevaisuutta.

Voiteluainevalinnoilla merkittävä vaikutus voitelun hiilijalanjälkeen
Öljycenter Finland Oy 7 toukokuuta, 2024
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Öljycenter Finland on valtuutettu Mobil Marine jälleenmyyjä

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.