True

Tietoa meistä

”The Authorized Distributor of ExxonMobil industrial, commercial vehicle and inland Marine lubes in Finland”

Öljycenter Finland Oy ja ExxonMobil ovat vahvistaneet yhteistyötään solmimalla virallisen yhteistyösopimuksen 1.7.2019 koskien teollisuuden, raskaankaluston sekä merenkulun voiteluaineita ja palveluita. Sopimus on historiallinen, sillä se on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

ExxonMobil on toiminut Suomessa pitkään, jo vuodesta 1906 lähtien. ExxonMobil tunnetaan erittäin korkealaatuisista voiteluaineistaan ja vahvasta brändistään. ExxonMobililla on moderni voiteluainetehdas Naantalissa, johon on investoitu merkittävästi viime vuosina. Nyt solmitulla yhteistyösopimuksella ExxonMobil haluaa parantaa palvelutarjoamaansa Suomalaiselle asiakaskunnalle.


”Muualla Euroopassa yhtiö on toiminut jo pitkään paikallisten yhteistyökumppaneiden, Distributoreiden kanssa ja nyt solmitulla yhteistyösopimuksella harmonisoidaan toimintamallia myös Suomessa. Yhteisen näkemyksemme mukaisesti pystymme yhdessä palvelemaan suomalaisia asiakkaita vieläkin laadukkaammin” kertoo Jussi Ansakorpi, Öljycenter Finland Oy:n toimitusjohtaja.


”Nyt solmittu yhteistyösopimus tukee Öljycenter Finland Oy:n kasvustrategiaa. Tavoitteenamme on tulla Suomen johtavaksi yksityiseksi voiteluaineyhtiöksi, jossa yhdistyvät laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä rautainen ammattitaito. Olemme hyvin otettuja saamastamme luottamuksesta ja tulemme tekemään lujasti töitä tavoitteidemme saavuttamiseksi” jatkaa Janne Ansakorpi, Öljycenter Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

"Ei ole liian suurta ongelmaa ratkaistavaksi,
ei liian pientä asiakasta palveltavaksi."

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.